Ca na Delfine

Ca na Delfine


Ca na Delfine is een fraai en goed gelegen 1e-lijns complex met een mooi zwembad er naast. Dit fraaie complex bestaat uit 4 losse appartementen met zicht op het mooie strand van Es Forti.

Ze zijn standaard ingericht voor 4 personen en ook éénvoudig uit te breiden naar 5 personen. De benodigde spullen zijn al aanwezig in het complex.

Ook hebben ze een eigen woon- en eetkamer gedeelte met Nederlandse sateliet TV, 2 slaapkamers, keuken en een badkamer met inloopdouche.

De keuken is volledig ingericht. Er zijn 2 twee-persoons slaapkamers met standaard een extra bed, kinderstoel en kinderbed, handdoeken en beddengoed. Ook heeft ieder appartement haar eigen terras en is er een gemeenschappelijke tuin rondom met zwembad.

Er is een een gemeenschappelijke wasruimte met wasmachine en droogrekken aanwezig.

Op het terras treft u een buitenkeuken of BBQ aan. Optimaal genieten van deze bijzondere accommodatie dus ! Veel vrijheid met vrij zicht over de tuin, tennisbanen en strand. In de directe omgeving vindt u het strand, de zee, de jachthaven, een speeltuin, restaurants, barren, winkels en andere horacagelegenheden.

Wij wensen u een onvergetelijk verblijf!


Grotere kaart weergeven

Beschikbaarheid en Reserveren

U kunt de beschikbaarheid bekijken en een reservering aanvragen via ons Bookingcenter. U zult binnen 24 uur een reactie van ons ontvangen.

Beschikbaarheid & Reserveren

Huur uw auto via Roig