Cala d’Or

Cala d´Or, Mallorca´s gouden baai!

 

(druk op de foto´s voor volledige beeldpresentaties)

Het is vernoemd naar Cala d’Hort, “een vissersdorpje op het eiland Ibiza”. Cala d’Or is uniek op Mallorca als we kijken naar de charmante en smaakvolle bouw. Met voornamelijk witte huizen en laagbouw en met veel voorzieningen voor toeristen. Er zijn veel goede restaurants en bars met mooie terrassen, waar u kunt eten en drinken, er zijn mooie winkels en veel activiteiten, zoals surf- en duikscholen, boottochten, golf en meer. Cala d’ Or is bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen. Het centrum van Cala d’Or is autovrij.

De luxe jachthaven van Cala d’Or in de langwerpige baai met veel palmbomen “Cala Llonga” trekt pleziervaartuigen (zowel lokale vissersboten als enorme jachten) aan uit de gehele wereld. U kunt heerlijk wandelen langs de haven en hier treft u veel goede restaurants, bars en winkels.

In totaal liggen er acht prachtige baaien in de omgeving van Cala d’Or met zandstrandjes. Het water is kristalhelder en de zandbodem loopt langzaam af, dat maakt het geschikt voor gezinnen met kinderen. Op onze website zult u tal van foto´s aantreffen van deze baaien.

Het zult u niet verbazen dat de letterlijke vertaling van Cala d’Or “Baai van Goud” betekent, dat is natuurlijk niet voor niets!

Welkom in Cala d´Or

Huur uw auto via Roig

Hoe bent u bij ons gekomen?

Google
Marktplaats
Zoover
Tripadvisor
Airbnb
HomeAway
Vrienden / Familie
Vaste gast
Anders

Het weer in Cala d’Or